Hobro by - Attraktioner

Hobro

Der sker meget i Hobro by og vi kan ikke have det hele med.
så se lidt her - eller klik på www.visitmariagerfjord.dk

Mariager Fjord Ranoramarute

Rundturen på 10km mellem Hobro og Bramslev Bakker er en af Dammarks smukkeste. I 2016 blev den som den første i Danmark certificeret som Remium vandrerute af Deutsches Wanderinstitut, som har Europas mest udbredte kvalitetssystem for vandreruter. kun de bedste ruter passerer dette nåleøje.

http://www.visitnordjylland.dk/panorama-ruten-i-bramslev-bakker

 

Biesrestaurant

I centrum af Hobro ligger Bie's Bryghus med den hyggelige Bie's Restaurant. Her kan du slå dig ned og nyde et godt glas øl, spise en udsøgt middag, eller blot nyde en lækker snack.

www.biesrestaurant

Hobro Gas museet

Udstillinger på GASmuseet

Oplev historien om Gasenergi og Familien Danmark igennem næsten 200 år.

Da de første gasværker blev anlagt i Danmark tog vi skridtet ind i den moderne, fossile energis tidsalder. Enevælden blev lagt i graven ved siden af det søvnige bondesamfund, hvor alt var mest ved det gamle. På få årtier blev Danmark forvandlet tilk et moderne industrisamfund, hvor rygende skorstene betød vækst og fremgang.

Det første bygasværk blev anlagt i Odense. Det var i 1853. En menneskealder senere producerede mere end 100 gasværker energi til Danskerne. Enhver by med respekt for sig selv måtte have sit eget gasværk. Gas var tegn på udvikling og velstand. 

Se mere på

http://www.gasmuseet.dk/

Cafe K

En hyggelig café med både frokost og aften menuer, maden er vores højsæde, og der er mulighed for både en hyggelig eftermiddag eller aften med veninderne, forretningsforbindelserne, eller familen.

www.cafek-hobro.dk

Hobro Golf

Når bolden slås fra 1. tee og en runde golf på 18 huller indledes, begynder man samtidig en gåtur på omkring syv kilometer i naturskønne omgivelser. Ingen oplever imidlertid en golfrunde ens. Nogle fokuserer på boldens opførsel på greens, andre på søers og bunkers placering, mens andre bruger tiden til at lytte til fuglene og nyde naturen. Hobro Golfklub blev stiftet i april 2003 og dermed en af de nyeste golfbaner i Danmark.

www.hobrogolf.dk

lystfartøjsmuseet Hobro

 

Museet ligger på Hobro Havn og har til huse i et af havnens maleriske gamle kornpakhuse.

Museet har lystsejlads i bredeste forstand som sit felt.

Gå en tur igennem museets udstillinger, der viser alt fra gamle både til nyere kommunikationsudstyr. Kom ombord på krydsjagten Silvana.
Mærk duften af tjære og træ og nyd bådene og bygningernes imponerende trækonstruktioner

www.nordmus.dk/lystfartojsmuseet

Svanen

Velkommen ombord!

Mariager Fjord er Danmarks længste egentlige fjord. Sejlturen fra Hobro til Als Odde er på 43 km (23,3 sømil) og fjorden besejles hele sommeren af ”hjuldamperen” Svanen, der lægger til I Hobro, Mariager, Bramslev, Dania og Hadsund.

En sejltur med Svanen på Mariager Fjord er en enestående smuk og idyllisk rejse gennem et fantastisk landskab fyldt med natur- og kulturhistoriske oplevelser.  

www.dssvanen.dk

 

 

Kajak Hobro

Velkommen til Mariagerfjordkajak.dk hvor du finder informationer om salg og udlejning kajakker, fiske kajakker, joller til lystfiskeri, Sejl joller, kanoer, mountainbikes. Mariagerfjordkajak.dk er placeret i Hobro direkte ved Mariager Fjord og med egne badebro. Mariagerfjorkajak startede i 2007, da vi blev impotør af finske AQUILO havkajakker.

www.mariagerfjordkajak.dk

Føtex i Hobro

Føtex Hobro
Adelgade 39
9500 Hobro

Super Brugsen Hobro

Få endnu større mad- og vinoplevelser 

Vi har samlet de bedste tips og en hel masse viden fra vores dygtige slagtere, vinfolk osv. Alt sammen for at inspirere dig til endnu større mad- og vinoplevelser. God læselyst og appetit!  

superbrugsen.

Hobro Historie

Hobro hører til Himmerland, selvom den centrale del af byen mellem jernbanen og fjorden indtil 1970 lå i Onsild Herred iRanders AmtForstæderne Hald Tostrup og Hørby Skoleby (ved Rosendalsskolen) lå derimod i Hindsted Herred i Aalborg Amt. Efter 1970 hørte hele Hobro til Nordjyllands Amt.

Den daværende Hobro Kommune havde kommunesæde i byen, men siden 2007 har kommunen hørt til Mariagerfjord Kommune, der blev dannet sammen med HadsundArden og størstedelen af Mariager Kommune.

https://da.wikipedia.org/wiki/Hobro

Hobro City Camping Gattenborg

CITYCAMPING FERIE I DANMARK

Fra en CityCamping-plads er der 
gåafstand eller cykelafstand 
til centrum med spændende 
spisesteder, restauranter 
og caféer.

citycamping.

 

Små Pladser

 Hobro City Camping Gattenborg

er med i Små Pladser.

Vi er en Camping plads med 125 enheder

kom og se vores hyggelige plads

Tryk på link og se småpladser's hjemmedide: smaapladser

Punkt 1 Hobro

Vi er en del af DK’s største hvidevarekæde. Hos os kommer du hjem med det rigtige. Vi har et stort udvalg, gode priser og så har vi faguddannet personale. Kom ind i butikken og lad os hjælpe dig.

www.punkt1.dk

 

 

Hobro Havn

Hobro Havn - er bestem et besøg værd.

http://hobro-baadogfiskerihavn

http://www.mariagerfjordguiden.

http://www.geopoint.dk -

Helsam Hobro

Helsam Hobro er ikke blot en helsekostforretning. Vi tilbyder personlig, kompetent rådgivning om velvære for sjæl og sanser. Det hele menneske er i fokus, når vi finder den sammensætning af produkter, der passer lige nøjagtig til dig.

helsam.frigiv.dk

Dk-Camp

Få information om 300 af Danmarks absolut bedste campingpladser. Alle campingpladserne er præsenteret på webportalen, og du kan på et Google-kort se deres placering i Danmark. Ønsker du yderligere information, finder du også kontaktoplysninger og links til campingpladsernes egne hjemmesider.

http://www.dk-camp.dk/

Kontakt os

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive.

Hobro City Camping
Gattenborg 2
9500 Hobro

T: 9852 3288
E: info@hobrocitycamping.dk

 

Kort

Pladskort

Pladskort

© Copyright Hobro City Camping
Webdesign: Søgemedier A/S