Servicebygningen

i er velkommen på Hobro City Camping Gattenborg

Der er en stor servicebygning midt på pladsen - hvor der er herre og dame gang: med toileter og børne toilet. der er håndvaske med forhæng. der er 3 baderum, på hver gang, med bænk og knage til jeres tøj. Går man ind i den anden endegavl af samme bygning - er der 3 familie rum. hvor der også er en bænk til at sætte sig på / til jeres tøj. og der er også knage til håndklæder. Der skal bruges badekort for af komme i bad - de hentes i informationen og der betales kr. 2,- pr. minut vand. Der er som regel kr. 100,- på kortet og der betales for forbrug ved afrejse. bruger man mere ende de penge der er på kortet, kan der sættes mere på i informationen. 

Der er et nyere køkken - også nede midt på pladsen - det er gratis at låne - der betales ikke for vandet. vandhanen drejes over på varmt vand og man trykker på knappen og der kommer vand ud. Der er til opvask og ikke andet. der er ikke okay at rense fisk i køkkenet. eller grill riste.

Vi har et udekøkken - der nede under halv taget - der må man også vaske op og der er det tilladt at rense fisk.

Når vi har vinteråbnet er både køkkenet og servicebygningen åben - vi har helårs åbnet. 

Børnerummet er godkendt til en 5 stjernet plads af campingrådet. Da bordpladsen er 80 cm bred og med varme, rør er skjulte. der er hyggeligt med bænk og malet motiver af teletubbie på vægene. 

Vi har et udeopholdsrum ved siden af grilpladsen med bordbænkesæt og 2 gasgrill, som også er gratis at benytte. Inde Opholdsrummet - kan bruges hele året.

Bag ved informationen er der et opholdsrum og 2 toiletet - der er 1 værelse til udlejning i informationsbygningen.

Der er et lille køkken og 2 små toiletter på den 3. vej. - billeder er på vej. ☺

 

Kontakt os

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive.

Hobro City Camping
Gattenborg 2
9500 Hobro

T: 9852 3288
E: info@hobrocitycamping.dk

 

}

Kort

Pladskort

Hobro Camp Pladskort 2019 (2)

© Copyright Hobro City Camping