Coronavirus


Her på Hobro City Camping Gattenborg holder vi os løbende orienteret om situationen i forhold til Coronavirus, og vi følger alle de statsligt udmeldte anvisninger og retningslinjer, og vi opdaterer derfor også denne artikel løbende i forhold til eventuelle nye udmeldinger.

Fra den 18. marts kl. 10 og pt. frem til den 30. marts er det ikke lovligt at være mere end 10 personer samlet - det gælder både inde og ude. Det betyder en række ændringer på vores plads, ligesom vi også har indført en lang række tiltag i de seneste dage for at overholde de udmeldte retningslinjer og regler.

I den kommende tid er det ikke oplagt og muligt at holde campingferie i traditionel forstand, men man kan have behov for et ophold væk hjemmefra for at få mere plads og luft. Her kan et ophold hos os fortsat være en mulighed under de ændrede omstændigheder, der er pt.

Vi har indført følgende tiltag for at undgå smitte på pladsen:

Vi spritter af efter hver gæst i informationen, døre håndtag, pc og tilbehør, badekort og bomkort bliver sprittet af ved informationsdisken, har sat skilt op at man kun røre ved det man ønsker at købe. Der er købt hånsprit som er sat op i informationen. På døren ind til vores opholdsrum – er der skrev kun 10 personer af gangen. Og hold venligst afstand - så der er en ledig stol imellem jer.

Derudover vil de nye retningslinjer betyde, at:

Baderum/ toiletgange bliver gjort rent hverdag med bakteriedræbende sæbe. Der er håndfri sæbeautomater og håndfri vandhaner i de fleste rum. Poolen er lukket. vi har ingen cafe eller spisested. 

Vi vil derudover sørge for god plads mellem campingvognene. Samtidig er der mange ledige udlejningsenheder som følge af afbestillinger fra udenlandske gæster.

Vi forventer, at du sammen med os er med til at udgå smitte ved at overholde Sundhedsstyrelsens udmeldte retningslinjer. Du kan finde et samlet overblik her: www.coronasmitte.dk

Hvis du er i karantæne eller føler dig syg, forventer vi, at du bliver hjemme og ligeledes forholde dig til Sundhedsstyrelsens anvisninger.

 

VI ØNSKER AT HOLDE CAMPING PLADSEN ÅBEN. VI VIL OVERHOLDE RETNINGSLINJERNE FRA POLITIET OG SUNDHEDSSTYRELSEN. 

DER SKAL VÆRE MINDST 4M² TIL HVER PERSON 

DER MÅ MAX VÆRE 10 PERSONER I DET STORE OPHOLDSRUM – BAG INFORMATIONEN. DER SKAL VÆRE GOD AFSTAND IMELLEM JER NÅR I OPHOLDER JER I RUMMET – DER SKAL VÆRE ET VINDUE ÅBEN. TIL FRISK LUFT. 

DET LILLE OPHOLDSRUM VED UDEKØKKENET – DER MÅ I MAX VÆRE 4 PERSONER I RUMMET. DER SKAL VÆRE GOD PLADS IMELLEM JEG VED BORDET. GØR PLADS SÅ MAN KAN KOMME UD FRA VASKERIRUMMET – UDEN AT HAVE KONTAKT. 

I VASKERIRUMMET MAX 1 PERSON AF GANGEN.

VED DET LILLE KØKKEN – MAX 3 PERSONER AF GANGEN MÅ LAVE MAD ELLER VASKEOP. PÅ BÆNKEN UDEN FOR KØKKEN – HOLD AFSTAND TIL HINANDEN - MAX 10 PERSONER MÅ SAMLES I GRUPPER. 

HOLD AFSTAND TIL HINANDEN.

I BUTIKKEN / INFORMATIONEN - MAX 4 PERSONER - SOM GÆSTER - 5 PERSONER MED MIG. JEG HAR HANSKER PÅ OG DER SPRITTES AF, EFETER HVER GÆST. DER ER SPRIT TIL JER I INFORMATIONEN. SKAL BRUGES. DØRHÅNDTAG OG DANKORT TERMINALEN SPRITTEA  AF - EFTER HVER GÆST OG JEG.

Vi håber at vi snart kan komme tilbage til normalen. jeg er desværre bange for at det kommer til at tage lidt til. jeg tror at vi bliver forskrækket over at bakterier flyver så let fra person til person - uden at vi kan se det. kun føler det ved at blive syg. det giver lidt stof til eftertanke. vi skal ikke miste modet men passe på os selv og hinanden. så vi kommer godt i gemmen det år. og de efterfølgende - det kommer nok til at hænge lidt ved os alle sammen ang. vaskehænder tigere end vi normalt ville gøre og vi vil nok helt automatisk holde lidt mere afstand til hinanden. uden at vi egentlig tænker over det. 

og vi retter gerne booking til - hvis gæsten ønsker at komme på et andet tidspunkt. eller helt flytte bookingen til 2021- den er vi med på. i år er et mærkeligt år.

vi arbejder hele tiden på at vide / gøre det hele rigtigt ang. Corona. på de oplysninger vi får fra regeringen. sundhedsministeriet - vi er tilmeldt nyhedsmail derfra. det vi så konkret gør, er vi holder afstand og spritter af - og ud over det - er der sendt breve på mail. til alle de gæster som har en sæsonplads her. og de gæster som ønskede at komme i påsken og en uge frem. ang. Corona - vi har rengørings sprit - som vi bla. gør rent med og har sprit på alle baderum og gange. 

vi er glade for at vi må holde åben - flere af vores kollegaer har lukket. 

vi har selvfølgelig fået afbud fra gæster som ikke ønsker at komme på camping - pga. Corona - det er helt okay. der er heldigvis frivillig at komme på camping. og vi retter gerne booking til - hvis gæsten ønsker at komme på et andet tidspunkt. eller helt flytte bookingen til 2021- den er vi med på. i år er et mærkeligt år.

 

vi har åben i det 2020 Corona år.

Hilsen Britta


Vi håber på jeres forståelse og opfordrer alle til at passe godt på jer selv og hinanden.

/information/handelbetingelser/

Kontakt os

Du er Altid velkommen til at ringe eller skrive.

Hobro City Camping 
Gattenborg 2 
9500 Hobro

T: 9852 3288 

Kort

Pladskort

Hobro Camp Pladskort 2019 (2)

© Copyright Hobro City Camping
Webdesign: Søgemedier A/S