Hobro Camping - Kun 10 min fra centrum

Banko spil på Gattenborg

Hobro Camping Gattenborg 2 9500, Hobro

Vi er klar. er i  ? Bankospil kl. 14. Plader og ekstra spil kr. 10,- pr. stk. Der er kaffe på kanden, drik det kaffe du kan for kr. 5,- pr. person, kage kr. 5,- pr. stk.

Banko spil på Gattenborg

Vi er klar. til  Bankospil kl. 14. Plader og ekstra spil kr. 10,- pr. stk. Der er kaffe på kanden, drik det kaffe du kan for kr. 5,- pr. person, kage kr. 5,- pr. stk.

Bankospil på Gattenborg

Vi er klar. Bankospil kl. 14. Plader og ekstra spil kr. 10,- pr. stk. Der er kaffe på kanden, drik det kaffe du kan for kr. 5,- pr. person, kage kr. 5,- pr. stk.

Bankospil på Gattenborg

Vi er klar.  Bankospil kl. 14. Plader og ekstra spil kr. 10,- pr. stk. Der er kaffe på kanden, drik det kaffe du kan for kr. 5,- pr. person, kage kr. 5,- pr. stk.

Pizza aften på Gattenborg

Vi har pizza aften d. 20/7  kl. 17 vi har pizzadejen og den er gratis. kom med eget fyld, så bager jørn dem i hans store pizza ovn ved grill hytten. der er mulighed for at købe vand og øl i butikken. vi ser frem til en hyggelig aften.  

Afslutnings festen på Gattenborg

Vi skal lige have de sidste detaljer på plads, men ellers er afslutnings festen, som den plejer. Det er dejligt at noget er som det plejer. ikke tilmelding endnu, men ellers kun tilmelding hos britta i informationen, først til mølle og max 72 personer, teltet vil blive sat op til mad, og til amerikansk lotteri.

Få dine nyheder her

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder og gode tilbud til din næste campingferie på Hobro City Camping

*skal udfyldes