AutoCamper: Stellplatz - Stellpladser.

AutoCamper: Stellplatz - Stellpladser.

Der er Auto camp pladser flere steder på pladsen - vi har 3 stk. tæt på legepladsen og den store servicebygning - det vil sige tæt på bad, køkken og wc.

Der er plads nr. 122, 123, 124 på pladskortet. vi har lige lavet nye autocamper plader også med unik udsigt over Veterfjord ved Mariagerford. 

De nye autocamper plader er nr. 185 til 199, i den store rundeel - der er lavet trægulv og knust asfalt i hele rundeelen. Der er en unik udstig over Veterfjord ved Mariagerfjord som kun er 1 km fra Hobro by og 14 km fra Mariager by. de kan desværre ikke bookes online endnu. jeg arbejder på det. ☺

Vi kan tilbyde pladser døgnet rundt - året rundt. Der er 3 autocamper pladser uden for bom med unik udsigt over Vesterfjord plads nr. 118, 119 og nr. 120.' og tjek ind næste morgen. Terrasse med eget lys og strøm. De 3 luksus pladser, ligger tæt på toileter. opholdsrum med køkken der må benyttes.

Vi har som vinterprojekt 2019-2020 om at fjerne mange at træerne i den store rundeel og lave fast bund og træ tresasser til autocamper eller lign. det vil blive pladser med udsigt over Vesterfjord og Hobro by. 

Se alle priser her - tyrk på link.  priser

PA060025

Pladser med unik udsigt over Hobro By.

Husk at vi har kun 10 min gang til Hobro by,
smuk natur med gode muligheder for at gå eller cykel en tur.
vi har Gattenborg stien lige omkring os - hvor der kan luftes hund - eller bare gå en tur og nyde den smukke natur ud til Vesterfjord.

Der et bord bænke sæt til hver autocamper plads.
så behøver i ikke at finde jeres stole frem.

dk-camp.dk/artikel/dk-stellplatze

bobilfolket.no/hobro

 

 

Booking

 

 

AutoCamper: Stellplatz - Stellpladser.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive.

Hobro City Camping
Gattenborg 2
9500 Hobro

T: 9852 3288
E: info@hobrocitycamping.dk

 

Kort

Pladskort

Hobro Camp Pladskort 2019 (2)

© Copyright Hobro City Camping
Webdesign: Søgemedier A/S