Dags gæster

I velkommen her på Hobro City Camping Gattenborg som dagsgæster.

så har i enten jeres egen campingvogn eller telt med. 

Har i jeres autocamper med er i selvfølgelig også velkommen -men så se venligst under fanen Autocamper - der har vi lavet specieller p ladser til jer. 

Som dagsgæst med egen campingvogn har i flere muligheder. i er også velkommen til at benytte autocamper pladserne - der kan i også  sætte et lille telt op eller trække jeres markise ud. priserne er det samme, det er ens for alle.

i har også mulighed for at få en plads med græs, der er sand hvor teltet og campingvognen skal stå. gør venligst dette. stil venligst vognen som pladsen byder til, da vi ønsker at beholde det grønne græs rundt omkring jeres telt. stiller i den anderledes. så i træder ud på græsset og aligevel liggger et tæppe der. så kan vi godt bede jer om at flytte vognen 2 til 3 meter i på den rigtige pladse. både i forhold til at beholde en fin plads og p.g.a brand afstanden som er 3 meter i mellem enhederne. Vi ligger hvert forår sand ud på alle de pladser hvor det er muligt. 

vi har pladser tæt på servicebygningen og legepladsen, eller hvis i har bekendte med i en hytte. kan vi også finde en plads der omkring.

når i ankommer spørger jeg nok lidt ind til hvad i ønsker og spørger om i har lyst til at gå rundt og se pladsen før i vælger. hvis i kender pladsen eller bare gerne vil ind med det sammen. så finder jeg en fin plads til jer - ud fra jeres ønsker, og vi snakker selvfølgelig om det sammen i formationen. 

der udlevers bom og badekort ved tjek ind. da det ikke længere er et krav om campingpas, vi jeg gerne se et sygesikringkort. samt et tlf. nr. da det altid er dejligt at kunne komme i kontakt med sine gæster på pladsen. 

Bom kortet er kun til bommen, det ligges på scaneren/kort læseren ved bommen og den går op. der skulle gerne være grøn lys på bommen når de er klar til at i køre og rødt lys på bommen når den er lukket. så kan den også ses om natten. 

Badekortet er lagt kr. 100,- på. det koster kr. 2,- pr. minut ved bad. ved afrejse ligger jeg den på scanneren og kan se jeres forbrug. som bliver lagt på jeres booking.

både badekort og bomkort skal afleveret ved tjekud - på forhånd tak.

poolen er gratis for overnattende gæster på Hobro City Camping Gattenborg. alt færdsel i og omkring pool området. Børn under 12 år er ikke velkommen alene i pool området. Der SKAL være en voksen med. børn skal ikke se efter børn. sker dette - beder vi dem om at forlade pool området. Vi holder ikke opsyn med poolen og ønsker det ikke. det er helt på eget ansvar - poolen er ikke særlig dyb ca 1 m i den lave ende og 1,5 m i den dybe ende.  så ingen hoved spring. tak.

Legepladsen, ja alt færdsel på Campingpladsen er på eget ansvar. vi passer på hinanden og hjælper hinanden. vi er normalt altid på tlf. 98 52 32 88. ring hvis vi kan hjælpe.

der er 2 hjertestarter på pladsen en ved informationen/udendør. og en i børne rummet /indendør i dne store servicebygning ved legepladsen - døren er altid åben. vi har en falckkasse i butikken og en lille slikke pind klar - det hjælper næsten altid. 

Vi ser frem til jerse besøg - vi håber at i vil nyde vores lille plads, som vi elsker og byen som er tæt på og ikke mindst den skønne natur vi lige omkring os. vi ønsker jer alle en god dag. 

hilsen lejrchefen Britta og Jørn.

 

 Booking

 

 

 

Kontakt os

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive.

Hobro City Camping
Gattenborg 2
9500 Hobro

T: 9852 3288
E: info@hobrocitycamping.dk

 

}

Kort

Booking

Pladskort

Hobro Camp Pladskort 2019 (2)

© Copyright Hobro City Camping