Handelsbetingelser

Hobro City Camping Gattenborg
Gattenborg 2
9500 Hobro
Tlf: +45 9852 3288
E-mail: info@hobrocitycamping.dk
Cvr: 31790344

Handlesbetingelser

Betingelser til alle
Annullering af en booking foregår pr. tlf. eller mail. Vær parat med det udleverede bookingnummer.
Hobro City Camping forbeholder sig retten til at annullere enhver booking foretaget, og anser en booking for annulleret såfremt en mail er fremsendt til gæsten på mail-adressen angivet ved oprettelse af bookingen. eller ved bookingen ikke er betalt ihenhold til bekræftelsens dato.
Hobro City Camping bestræber sig på at levere hvad gæsten ønsker, men forbeholder sig retten til at ændre enhver booking foretaget af en bestemt plads/hytte til en plads/hytte af tilsvarende standard, uden af bookingen derved kan betragtes som ugyldig.
Der skal fremvises Gyldig ID.

Ved online Booking Vil du ved booking og betaling af hytte, værelse, teltplads, eller en plads til engen autocamper eller plads til egen campingvogn få en kvittering/kontrakt fra Hobro City Camping Gattenborg, hvori regnskabet for dit køb fremgår.  Ud fra hjemmesiden efter gennemført booking, og fremsendes ligeledes via e-mail umiddelbart efter købet, hvis korrekt e-mail adresse er oplyst af køber.
PÅ Bookingen kan der ses ankomst dato og afrejse tidspunkt hos Hobro City Camping Gattenborg.

Hobro City Camping frasiger sig ethvert ansvar for forkerte priser og udregninger.
Betaling: Alle priser oplyst i Hobro City Camping Gattenborgs online bookingsystem er oplyst i danske kroner inklusive moms og alle afgifter med mindre andet er oplyst og klart fremgår i den pågældende situation. Vi tager forbehold for fejl. 

Betalingen foregår ved at benytte et af de godkendte betalingskort/kreditkort i online booking, herunder blandt andet Dankort, Visa, MasterCard og Elektron.
Ved online booking og alm booking af plads over tlf. eller e-mail – betales 100% ved reservationen. Penge trækkes umiddelbart efter reservationen er blevet bekræftet.

Laves der en booking via e-mail ønskes betalingen fra bookingens bekræftelse bliver sendt. d.d. + 8 dage.

Da der er tale om bestilling af en ydelse (overnatning) fraskriver kunden sig sin 30 dages returret i forbindelse med reservation.
Ved annullering af booking 31 dage føre ankomst dato – returneres betaling mod et ekspeditionsgebyr på 200,- kr. er der tale om at tilbage betaling til udlandet kommer der bank gebyr oveni – (mindre penge retur.) Ved annullering af booking og der er mindre end 30 dage til ankomst dato. er betalingen tabt. hvis det er muligt / flytter vi gerne bookingen til anden dato. uden betaling af ekstra gebyr.

Online booking: Ved online booking – da det er en bevist handling fra gæstens side. Da tilbage betales det ikke – vi kan ikke forkorte booking i systemet. vi kan godt flytte gæsten plads ønske til en anden plads. hvis gæsten har booket online uden at kende vores plads. og ønsker en anden plads. kan vi godt hjælpe, hvis den ønskede plads er fri/ledig. der betales ikke penge retur ved aflysning – vi kan flytte pladsen til en anden dato – efter aftale med gæsten.

Hvis du af en eller anden grund ikke modtager din kontrakt, som bekræfter dit køb, og du ikke har modtaget en fejl meddelelse fra systemet, så kan du skrive til nedenstående adresse eller telefonnummer. Klager over bookingforløbet, selve bookingen eller produktet (opholdet) skal ske indenfor rimelig tid, efter du har opdaget fejlen eller burde have opdaget fejlen ved almindelig gennemgang af din kontrakt. Du kan klage skriftligt eller mundtligt. Ét år efter modtagelsen af varen (opholdet) ophører retten til at klage i henhold til Købelovens §83, stk. 1, medmindre andet er aftalt.

Når Hobro City Camping Gattenborg modtager din klage over en vare, behandles klagen hurtigst muligt. Gattenborg vil tage stilling til om den modtaget booking skal refunderes eller om der skal gives prisnedslag. Vi giver ikke pengene retur – eller flytte en booking hvis gæsten klager over noget, når gæsten er ankommet og tjekket ind. uanset om bekræftelsen er betalt forud enten via online eller via mail.  f.eks.  klager over fik våde bukser af at køre på mooncar – efter regnvejr. eller der lugter af rengøringsmidler efter rengøringen. 

Sæsonpladser:

Betingelser
Annullering af en booking foregår pr. tlf. eller mail. Vær parat med det udleverede bookingnummer.
Hobro City Camping forbeholder sig retten til at annullere enhver booking foretaget, og anser en booking for annulleret såfremt en mail er fremsendt til gæsten på mail-adressen angivet ved oprettelse af bookingen. eller ved bookingen ikke er betalt i henhold til bekræftelsens dato.
Der skal fremvises Gyldigt ID.
Du vil ved booking og betaling af få forevist en kontrakt fra Hobro City Camping Gattenborg, hvori regnskabet for dit køb fremgår. Kontrakten kan gæsten få en kopi af efter gennemført booking, og fremsendes ligeledes via e-mail umiddelbart efter købet, hvis korrekt e-mail adresse er oplyst af køber.
Hobro City Camping frasiger sig ethvert ansvar for forkerte priser og udregninger.

Depositum på sæsonplads: forårssæson, vintersæson og efterårssæson plads er depositum kr. 500,- sommersæsonplads depositum kr. 1000,- refunderes ikke ved aflysning eller udeblivelse. Ønsker gæsten af forlade pladsen før tid – der betales ikke penge retur. Ved en sæsonplads skrives der under på en kontrakt. hvorpå gæsten fra skiver sig retten til at få det forudbetalte retur – ved annullering af booking – som kan fortages både af gæsten og værtsparet/ejer af campingpladsen..

Resten af sæsonpladsens beløb skal betales min 14 dage før sæsonens start. Der betales via konto overførsel eller mobil Pay – ingen kontanter.

Hvis du af en eller anden grund ikke modtager din kontrakt, som bekræfter dit køb, og du ikke har modtaget en fejl meddelelse fra systemet, så kan du skrive til nedenstående adresse eller telefonnummer.

Klager over bookingforløbet, selve bookingen eller produktet (opholdet) skal ske indenfor rimelig tid, efter du har opdaget fejlen eller burde have opdaget fejlen ved almindelig gennemgang af din kontrakt. Du kan klage skriftligt eller mundtligt. Ét år efter opholdet ophører retten til at klage i henhold til Købelovens §83, stk. 1, medmindre andet er aftalt.
Når Hobro City Camping Gattenborg modtager din klage over en vare, behandles klagen hurtigst muligt. Gattenborg vil tage stilling til om den booking skal aflyses helt eller om der skal gives prisnedslag.

Ens plads skal holdes pæn og der skal være ryddet op, slås græs og det skal ikke ligne en kolonihave. Det er okay med lidt krukker med blomster, – er man i tvivl – spørg lejrchefen – Britta og Jørn. Vi ønser ikke hvide figur, springvand, hvidt statik.  Opbevaringstelte ønskes ikke. Vi anbefaler et gulv. Vinteropbevaring kan finde sted hvis man har en sommersæsonplads og ønske en sommer sæson plads året efter.

Ved flytning:  skal Alt fjernes og pladssen skal være gjort rent – fliser og andet skal fjernes. vi ønsker at have en fin og ren plads og det skal gæsten hjælpe til me

Vask: Vi ønsker en fin plads, jeres vogn skal vaskes hvert år. ingen grønne vogne eller telte. Der er i Vinteropbevaringens pris inkl. en vask af vogn. 

Alle sæsonpladser er ikke til beboelse hele året. Det vil sige at man ikke må bo på campingpladsen. Det vil sige at gæster må opholde sig i deres campingvogn i weekender op helligedage og deres ferier. + lidt ekstra dage – såsom komme om torsdagen og tage hjem om mandagen – 3 til 4 dage om ugen i forbindelse med en weekend. i sommer ferien -Højsæsonen – svinger fra år til år – der må man gerne være her hele tiden.

Der skal en underskrift til ved indtjekning og man skal senest d. 1/8 samme år – give tilbage melding om man ønsker pladsen året efter.